|
> > > | Monster Hard Bojli 24+ 700 g - Máj & Vér |
2024-től immár nem csak csalik, hanem etetésre szánt bojlik is szerepelnek a MONSTER termékcsaládban. Ezek a 24 mm-es kemény, párolt golyók minimum 24-48 órát kibírnak a vízben, így különösen ajánlottak a hosszabb távú etetések kialakítására, de csalizásra is alkalmasak. Illetve célszerű ezeket kombinálni a MONSTER Magnum és MONSTER Pop Up csalik különböző méretű változataival, a legjobb hatás elérése érdekében.
A MONSTER Hard Boilie 24+ termékcsalád különlegessége, hogy tagjai kétszínűek és nagyon magas beltartalmi értékkel rendelkeznek, kivétel nélkül mindegyik friss tojással készül, amely manapság már kuriózum (hiszen jelentős árnövelő tényező). De nem csak a színeket, hanem az bojlik alapanyagául szolgáló alapmixeket is kevertük. Tehát minden MONSTER Hard Boilie 2 in 1, azaz két, gyakorta teljes más összetevőkből álló mix tökéletes harmóniája. Így azon sem kell meglepődni, ha golyó egyik fele sós, a másik édes, vagy egyik fele erősen halas, a másik fele szénhidrátos.
Kevert ízekben kerülnek forgalomba: Fűszeres Máj (barna+bordó), Tintahal & Áfonya (rózsaszín+fekete), Máj & Vér (piros+barna), Vörös Lazac (bordó+sötétbarna), Hot Mangó (narancs+fehér), Vajsav & Tengeri rák (fekete+barna).
Máj & Vér:
A család legvéresebb, legmagasabb fehérjetartalmú tagja. Egy igazi disznótoros csemege, magas hal és húslisztartalmú csali, amit párosítottunk a csirkemájliszt és a marhamájliszt kimagasló tulajdonságaival. Ezen felül a hemoglobinnak köszönhetően, a csaliban egy olyan aminosav egyensúlyt sikerült létrehozni, ami gyorsan felkelti a termetes, óvatos nagypontyok figyelmét is! A csaliba extra mennyiségű só került. Így ennek a kombinációnak köszönhetően egy igazi egész évben át használható, 4 évszakos csalit kaphatunk a kezünkbe, de felmelegedő és lehűlő vizeken is extrán jól teljesít.
súly: 700 g, méret: 24+ mm, íz: máj vér, színe: piros + barna
| 3.990Ft | >> > Kosárba tesz < << |
<< vissza
| |
| Kapcsolodó termékek: | | | | | |
|
|
Keresés a termékek között | | | | |
| | |
| | |
| | |
| | | | | |
|