A TORNADO Method MIX egy új, egyedi gyártástechnológiával készült etetőanyag család, amely kifejezetten a pontyos method horgászatokhoz lett kifejlesztve. Kiélezett helyzetekben, versenykörülmények között is megállja a helyét. A csalogatóanyagok ízvilága illeszkedik a már megszokott TORNADO termékekhez. A csomagba finomszemcsés, jól felhősítő method keverékek kerültek, de mindegyik teljesen más. Nem csak az aromák és színek változnak. Mindegyik Tornado Method Mix teljesen más összetevőket és alapanyagokat tartalmaz, a legjobb hatás elérése érdekében.
Minden tasakban van egy kis zacskó, amelyben színes, ízes apró pellet szemek vannak. Ezt a horgász, a halak kapókedvéhez igazodva tudja az alapetetőhöz adagolni.
Javasolt felhasználás:
- Öntsünk 3 deciliter vizet (pontosan mérjük ki!) az etetőanyagra, majd keverjük össze.
- Hagyjuk néhány percig pihenni, majd apró lyukú rostán törjük át.
- Majd keverjük hozzá a színes pelletet, ha erre szükség van.
- Ha mélyebb (2 méternél mélyebb) vízben horgászunk, vagy sokat (akár 15 percet is) kell várni a kapásokra, akkor adjunk hozzá még egy kevéske, maximum 0,5 dl vizet, hogy tapadósabb legyen az etetőnk.
Érezni fogjuk, hogy mennyire selymes, mennyire jó az etetőanyag állaga, amelyet egész nap megőriz. Könnyen kezelhető, jól tapadó, de mégis gyorsan oldódó és felhősödő etető, pont olyan, mint egy profi method mix.
A Tornado Method MIX etetőanyag tíz változatban kerül forgalomba, ezek az Édes Szamóca, Rokfort Sajt, N-Butyric & Ananász, Mézeskalács, Mangó, Fokhagyma & Mandula, Puncs & Menta, Tintahal & Barack, Sipi 1 és Sipi 2.
TORNADO Method MIX - Édes Szamóca:
Piros színű, édes jellegű, gyümölcsös keverék, melyben a legjobb szénhidrátok, a prémium minőségi hallisztek, valamint a pellet őrlemények teljes harmóniája tapasztalható. A keverés során nem hétköznapi adalékok – mint pl. a vérplazma, lazacliszt – is lettek hozzáadva. Az átlagosnál nagyobb felhőt képez a vízben, így a család legfeltűnőbb, legattraktívabb tagja.
súly: 0,5 kg, szín: vörös + színes pelletek, íz: eper, édes, halas, aroma: intenzív eper
|